top of page

Cassettes naar USB laten omzetten in Bree

U kunt uw oude cassettes naar USB laten omzetten bij Voorgoed in Opitter in Bree. Ik houd mij in mijn zaak in Bree bezig met het digitaliseren van oude media, van foto tot video en audio op cassettes. Wilt u dus oude cassettes, lp’s of magneetbanden bij mij laten omzetten naar USB, dan doe ik dat met veel plezier voor u. Herbeleef de muziek van vroeger aan het gemak van vandaag!

Bent u geïnteresseerd in het omzetten van uw oude cassettes naar USB?

ar-meftah--TXegOIEGtg-unsplash.jpg
WP_20170729_006.jpg

Bij mij kunt u al uw oude cassettes naar USB laten omzetten

Vandaag de dag zijn online muziekdiensten alomtegenwoordig. Cd’s kopen lijkt al bijna iets uit een ver verleden, laat staan dat men de dag van vandaag nog cassettes koopt. Dat wil echter niet zeggen dat alle oude cassettes en hun inhoud de dag van vandaag waardeloos zijn. Integendeel, de muziek die erop staat is nog even goed, alleen is het niet evident om in deze tijden nog een cassettespeler te vinden. Bij Voorgoed kunt u al uw oude cassettes laten digitaliseren en naar USB omzetten. Door uw cassettes te digitaliseren geniet u weer optimaal van uw oude muziek. Uiteraard zet ik ook andere oude geluidsdragers om naar USB indien gewenst. U kunt bij mij zelfs cd’s laten converteren naar een digitaal formaat. Ook voor de digitalisatie van andere oude media bent u bij mij welkom, denk hierbij aan:

Al uw herinneringen worden bij mij terug tot leven gebracht!

Maak snel een afspraak

Bent u overtuigd om uw cassettes door mij te laten digitaliseren en naar USB te laten omzetten? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0477/456185 of gebruik mijn handige contactformulier. U kunt dan snel uw cassettes binnenbrengen bij mij. Aarzel ook vooral niet om vragen te stellen via het chatvenster onderaan deze pagina.

alexandru-g-stavrica-2XZ1NfoaVyQ-unsplash_edited.jpg
"Hou de herinnering in leven en maak het Voorgoed"
bottom of page