top of page

Digitaliseren dia's

Heeft u hulp nodig bij het digitaliseren van dia’s, foto’s en/of negatieven in de omgeving van Opitter? Voorgoed helpt u graag verder. Als specialist in het digitaliseren van oude media weet ik perfect hoe ik uw foto’s en dia’s een nieuw leven inblaas. Herinneringen ophalen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bent u geïnteresseerd om uw oude dia’s, foto’s te laten digitaliseren?

Platenspeler
Cassettebandjes

Ik help u graag met het digitaliseren van dia’s

Zo veel mensen hebben thuis nog oude dia’s liggen, waar ze niet zoveel mee doen. Want wie heeft er vandaag nog een diaprojector? Nochtans is het bijzonder aangenaam en waardevol om oude foto’s opnieuw te bekijken. Gelukkig hoeft u ook geen projector te hebben om al uw dia’s opnieuw te bekijken, want u kunt ze gemakkelijk bij mij laten digitaliseren. Voortaan heeft u enkel nog een computer nodig om van uw dia’s te genieten! Ook oude foto’s en negatieven zet ik voor u om naar een digitaal formaat, en indien gewenst schoon ik de foto’s meteen ook op.. Verkleuringen, stofjes en krassen werk ik zorgvuldig weg zodat uw foto’s er bijna als nieuw uit zien.Ik ben overigens gespecialiseerd in het digitaliseren van alle oude media, niet alleen dia’s. Wilt u dus bijvoorbeeld oude video’s laten digitaliseren, dan doe ik dat ook met plezier voor u. Van VHS tot Hi8 digitaliseren, oude videodragers hebben geen geheimen voor mij. Of heeft u oude cassettes of lp’s om te laten digitaliseren? Dat is ook allemaal geen probleem. Kortom, uw herinneringen zijn bij mij in goede handen!

Geef uw oude foto’s nieuw leven

Bent u geïnteresseerd om uw oude dia’s, foto’s of negatieven door mij te laten digitaliseren? Bel dan naar 0477456185 of stuur een e-mail naar bart@voorgoed.be en dan maken we een afspraak bij mij in Opitter, een deelgemeente van Bree. U kunt ook gebruikmaken van mijn handige contactformulier. Stel ook zeker al uw vragen via het chatvenster rechts onderaan uw scherm. U krijgt gegarandeerd snel antwoord.

Oude foto
"Hou de herinnering in leven en maak het Voorgoed"
bottom of page