top of page

Dvd laten converteren in Bree

Wilt u uw oude video’s op dvd laten converteren naar een digitaal formaat in de omgeving van Opitter in Bree? Dan is Voorgoed het bedrijf dat u zoekt. Als specialist in het digitaliseren van oude media zet ik al uw media op oude dragers over naar een digitaal formaat, zodat u er voor altijd geniet van heeft. Wacht niet langer om uw dvd te laten converteren!

Bent u geïnteresseerd in het converteren van uw oude dvd's?

chris-lawton-Hys5qHaDbZQ-unsplash.jpg
Pa leger zonder.jpg

De plaats om uw favoriete dvd te laten converteren

NNog niet zo lang geleden waren dvd’s nog dé drager bij uitstek voor films en series. Dankzij de komst van streamingsdiensten zoals Netflix kijkt men vandaag echter vooral online. Het is natuurlijk handiger om uw favoriete film of serie met een simpele muisklik te kunnen bekijken, maar veel films en series zijn nog steeds niet gemakkelijk online te vinden. Gelukkig is hier een oplossing voor. U kunt uw favoriete dvd bij mijn bedrijf laten converteren naar een digitaal formaat. Zo kunt u ze steeds afspelen op uw computer, ongeacht waar u bent. U heeft er zelfs geen internet voor nodig!

Wilt u iets anders dan een dvd laten digitaliseren?

Heeft u nog oudere videodragers thuis liggen? Ik help u ook graag om bijvoorbeeld Hi8-video’s te digitaliseren. Ook video’s op VHS naar dvd laten omzetten behoort tot de opties. Breng ook gerust andere oude media naar mij om te laten digitaliseren. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het digitaliseren van dia’s? Of wellicht wilt u uw oude lp’s laten digitaliseren? Dat is voor mij allemaal geen probleem. Ten slotte kunt u bij mij naast een dvd ook uw cd’s te laten converteren naar een digitaal formaat.

Breng uw favoriete film of serie dichter bij u

Heeft u interesse om uw video’s op dvd bij mij te laten converteren? Neem dan telefonisch contact op via 0477456185 of stuur me een bericht via bart@voorgoed.be. We spreken dan af wanneer u uw video’s kan inleveren. Voor snelle vragen is er de chatfunctie in de rechteronderhoek. Hopelijk tot binnenkort!

chris-lawton-Hys5qHaDbZQ-unsplash_edited.jpg
"Hou de herinnering in leven en maak het Voorgoed"
bottom of page