top of page

Lp’s laten digitaliseren in Bree

Heeft u nog oude lp’s liggen die u graag wilt laten digitaliseren in de omgeving van Opitter in Bree? Ik zet ze graag voor u op cd of USB. U krijgt hetzelfde vintage geluid met het gebruiksgemak en de kwaliteit van vandaag de dag. Waan u terug in de oude tijden en herontdek uw favoriete muziek van vroeger door uw lp’s te laten digitaliseren door Voorgoed!

 Bent u geïnteresseerd in het digitaliseren van uw LP's?

Waarom uw favoriete lp’s laten digitaliseren

Het is al een hele poos geleden dat we met geluid en audio in het digitale landschap gestapt zijn. De intrede van mp3 en mp3-spelers heeft zelfs de cd een toontje lager doen zingen. Want wie heeft vandaag geen Spotify-, iTunes- of Google Play-account om muziek aan te schaffen? Maar wat doen we dan met onze oude platen en magneetbanden? Die vintage sound en dat warme gekraak vindt u helaas niet meer terug in de muziek van vandaag. Vele muzikale projecten zijn zelfs nooit uitgebracht op cd of andere digitale drager.

U kan met een gerust hart bij mij terecht

Ik digitaliseer deze oude dragers met grote zorg zodat de eigenheid van het geluid niet verloren gaat! Zo kunt u bij mij lp’s en cassettes naar USB laten omzetten, of naar cd als u dit verkiest. U kunt evengoed uw cd’s laten converteren naar een digitaal formaat. Ik houd mij overigens bezig met het digitaliseren van alle oude media, dus heeft u ook nog oude video’s om te digitaliseren, dan is dat ook geen enkel probleem. Of laat bij mij uw oude dia’s digitaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk ook zeker mijn andere diensten.

Herontdek uw oude muziek

Wilt u uw oude lp’s laten digitaliseren? Maak dan snel een afspraak via bart@voorgoed.be of laat me weten wat ik voor u kan betekenen via mijn contactformulier. We bespreken dan wanneer u uw lp’s kunt inleveren en ophalen. Stel ook gerust vragen via het chatvenster in de rechteronderhoek.

"Finding old music you used to love is like getting backin touch with an old friend"
bottom of page