top of page

Hi8 video’s digitaliseren in Bree

Wilt u uw oude video’s in Hi8, Video 8 of andere 8mm-video’s laten digitaliseren in Bree? Voorgoed uit Opitter helpt u graag verder. Ik digitaliseer oude media, zodat al uw herinneringen terug gemakkelijk te bekijken zijn en naar hartenlust herbekeken en gedeeld kunnen worden. Voor u het weet zijn uw video’s van Hi8 en Video 8 naar dvd en USB overgezet. Het verleden was nog nooit zo dichtbij!

 Bent u geïnteresseerd in het digitaliseren van uw hi8 video's?

Snel en gemakkelijk oude video’s in Hi8 en Video 8 digitaliseren

De tijd vliegt voorbij en dus is het belangrijk om herinneringen goed te documenteren en koesteren. Helaas zijn veel van de media die vroeger hiervoor gebruikt werden ondertussen al lang in onbruik geraakt. Hierdoor kan u veel oude video’s, foto’s en audiobestanden in formaten zoals Hi8 en Video 8 niet meer raadplegen en is het een goed idee om deze te digitaliseren. Wie heeft er vandaag de dag nog een speler voor Hi8- of Video 8-dragers? Gelukkig ben ik er om u te helpen met het digitaliseren van uw oude video’s in Hi8 of Video 8. In de loop der jaren zijn er veel media de revue gepasseerd voor video-opslag. Voor televisie zal VHS wel de bekendste en langst meegaande drager geweest zijn, voor camera waren er een heel pak meer, waaronder:

  • VHS

  • Mini-VHS

  • Video 8

  • Hi8

  • Mini dv

  • 8mm, Super 8

Op deze dragers staan natuurlijk nog een heel pak herinneringen die we liever niet verloren zien gaan. Ik help u graag om al deze mooie momenten nieuw leven in te blazen door uw oude video’s in Hi8 en Video 8 te digitaliseren. Zo zijn uw herinneringen klaar voor het digitale tijdperk. Zo zet ik ook video’s op VHS om naar dvd en digitaliseer ik ook andere soorten media. U kunt dus bijvoorbeeld ook een beroep op mij doen voor het digitaliseren van dia’s. Ook modernere mediadragers converteer ik voor u naar een digitaal formaat. Wilt u in plaats van Hi8 of Video 8 dvd’s laten converteren? Dat is ook geen enkel probleem.

Haal uw herinneringen letterlijk en figuurlijk op

Wilt u uw oude video’s op dragers als Hi8 of Video 8 zo snel mogelijk herbekijken door ze te digitaliseren of heeft u nog oude cassettes liggen? Bel me dan via 0477/456185 of gebruik mijn handige contactformulier. We maken dan snel een afspraak. Vragen stelt u via de handige chatfunctie rechts onderaan het scherm, of kijk even bij de veelgestelde vragen. Hopelijk zie ik u en uw video’s snel!

"De herinnering is het parfum der ziel"
--George Sand--
bottom of page