top of page

Oude video's digitaliseren

Wilt u graag uw oude video’s laten digitaliseren in de omgeving van Opitter, maar weet u niet waar u daarvoor terechtkunt? Voorgoed helpt u graag met het digitaliseren van uw video’s op oude videodragers. Zo kunt u uw herinneringen voor eeuwig blijven koesteren en ze zo vaak herbekijken als u wilt!

Bent u geïnteresseerd om uw oude dia’s, foto’s te laten digitaliseren?

Platenspeler
Cassettebandjes

De gemakkelijkste manier om uw oude video’s digitaliseren

Video’s zijn door de jaren heen op veel verschillende dragers opgeslagen. Vandaag de dag worden dvd’s al haast als verouderd gezien, maar voor de dvd waren er al videodragers zoals VHS, Video 8, Hi8, en nog veel meer. Veel mensen hebben nog zulke oude video’s ergens liggen, maar de meeste mensen hebben niet meer de juiste apparatuur om ze afspelen. Is het niet zonde om al die herinneringen verloren te laten gaan? Ik digitaliseer uw oude video’s met veel plezier voor u en zet ze op dvd of USB, zodat u ze gemakkelijk kunt raadplegen. Wilt u dus bijvoorbeeld oude VHS-video’s naar dvd laten omzetten, breng ze dan zeker binnen bij mij in Opitter, een deelgemeente van Bree. Ook om dvd’s te laten converteren naar een digitaal formaat kunt u bij mij terecht. Ik ben overigens gespecialiseerd in het digitaliseren van alle oude media, dus ik help u ook graag bij bijvoorbeeld het digitaliseren van dia’s. Of wilt u liever uw oude lp’s laten digitaliseren? Ook dat is geen enkel probleem. Kortom: ik help u om al uw herinneringen tastbaar te houden!

Breng uw oude video’s terug tot leven

Zou u uw oude video’s het liefst van al zo snel mogelijk willen herbekijken? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0477456185, via het e-mailadres bart@voorgoed.be, of gebruik het contactformulier. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak. Aarzel ook niet om vragen te stellen via het handige chatvenster in de rechtereronderhoek.

Oude foto
"Hou de herinnering in leven en maak het Voorgoed"
bottom of page