top of page

VHS naar dvd laten omzetten in Bree

Heeft u nog oude video’s op VHS die u graag naar dvd zou laten omzetten in de omgeving van Opitter in Bree? Voorgoed helpt u graag met de digitalisatie van al uw video’s op oude videodragers. Zo gaan uw favoriete films of televisieprogramma’s van vroeger niet verloren en kunt u ze eindeloos herbekijken. Wie houdt er nu niet van een beetje nostalgie?

Bent u geïnteresseerd in het omzetten van uw oude video's op VHS naar dvd?

chris-lawton-Hys5qHaDbZQ-unsplash.jpg
PicsArt_12_05_2017 15_01_08.jpg

De beste plaats om uw video’s op VHS naar dvd om te zetten

Wie vandaag de dag aan video denkt, denkt niet meteen aan VHS. Nochtans was het vroeger jarenlang de standaard voor videorecorders, totdat de dvd zijn opmars maakte. Veel mensen hebben vast nog VHS-cassettes ergens thuis liggen. Het is echter niet eenvoudig om nog een afspeler voor video’s op VHS te vinden en daarom laten veel mensen hun tapes naar dvd omzetten. Gelukkig kunt u bij Voorgoed deze VHS naar dvd laten omzetten, zodat deze mooie beelden en herinneringen niet verloren gaan. Wilt u video’s op Hi8 of Video 8 digitaliseren, dan bent u evengoed welkom! U kunt bij mij ook dvd’s laten converteren naar een digitaal formaat. Wilt u in plaats van video’s juist foto’s en dia’s laten digitaliseren? Of bent u op zoek naar iemand om uw cassettes naar USB te laten omzetten? Ik help graag om al uw nostalgische media te digitaliseren, ongeacht de drager.

Laat uw oude video’s niet verloren gaan

Wilt u uw video’s op VHS zo snel mogelijk naar dvd laten omzetten? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0477456185 of een bericht te sturen naar bart@voorgoed.be. Aarzel ook zeker niet om vragen te stellen of opmerkingen door te geven via het chatvenster rechts onderaan dit scherm. Voor de digitalisatie van al uw oude media zit u bij mij en mijn passie voor oude mediadragers goed.

IMG_20180603_123011_929.jpg
"Hou de herinnering in leven en maak het Voorgoed"
bottom of page