top of page

VHS naar dvd laten omzetten

Heeft u nog oude video’s op VHS die u graag naar dvd zou laten omzetten in de omgeving van Opitter? Ik help u graag met de digitalisatie van al uw video’s op oude videodragers. Zo gaan uw favoriete films of televisieprogramma’s van vroeger niet verloren en kunt u ze eindeloos herbekijken. Wie houdt er nu niet van een beetje nostalgie?

Bent u geïnteresseerd om uw oude dia’s, foto’s te laten digitaliseren?

Platenspeler
Cassettebandjes

De beste plaats om uw video’s op VHS naar dvd om te zetten

Wie vandaag de dag aan video denkt, denkt niet meteen aan VHS. Nochtans was het vroeger jarenlang de standaard voor videorecorders, totdat de dvd zijn opmars maakte. Veel mensen hebben vast nog VHS-cassettes ergens thuis liggen. Het is echter niet eenvoudig om vandaag de dag nog een afspeler voor video’s op VHS te vinden. Gelukkig kunt u bij Voorgoed deze VHS-cassettes naar dvd laten omzetten, zodat deze mooie beelden en herinneringen niet verloren gaan. Ik help overigens graag om al uw oude video’s te digitaliseren, ongeacht de drager. Wilt u dus juist video’s op Hi8 of Video 8 digitaliseren, dan bent u evengoed welkom! U kunt bij mij ook dvd’s laten converteren naar een digitaal formaat en naar USB laten omzetten. Wilt u in plaats van video’s juist foto’s en dia’s laten digitaliseren of bent u op zoek naar iemand om uw cassettes naar USB te laten omzetten? Voor de digitalisatie van al uw oude media zit u bij mij en mijn passie voor oude mediadragers goed.

Laat uw oude video’s niet verloren gaan

Wilt u uw video’s op VHS zo snel mogelijk naar dvd laten omzetten? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0477456185 of een bericht te sturen naar bart@voorgoed.be. Of laat me iets weten via mijn contactformulier. U kunt uw VHS-cassettes dan spoedig inleveren bij mij in Opitter, een deelgemeente van Bree, en ze ook snel weer komen ophalen. Aarzel ook zeker niet om vragen te stellen of opmerkingen door te geven via het chatvenster rechts onderaan dit scherm.

Oude foto
"Hou de herinnering in leven en maak het Voorgoed"
bottom of page