top of page

Hi8 video’s digitaliseren

Wilt u uw video’s in Hi8, Video 8 of andere 8mm-video’s laten digitaliseren in de omgeving van Opitter? Ik help u graag verder. Ik digitaliseer oude media, zodat al uw herinneringen terug gemakkelijk te bekijken zijn en naar hartenlust herbekeken en gedeeld kunnen worden. Voor u het weet zijn uw video’s van Hi8 en Video 8 naar dvd en USB overgezet. Het verleden was nog nooit zo dichtbij!

1/7

Snel en gemakkelijk Hi8 en Video 8 video’s digitaliseren

De tijd vliegt voorbij en dus is het belangrijk om herinneringen goed te documenteren en vast te houden. Helaas zijn veel van de media die vroeger hiervoor gebruikt werden ondertussen al lang in onbruik geraakt, waardoor u veel oude video’s, foto’s en audiobestanden niet gemakkelijk meer kunt raadplegen. Wie heeft er vandaag de dag nog een speler voor Hi8- of Video 8-dragers? Gelukkig ben ik er om u te helpen met het digitaliseren van uw oude video’s. In de loop der jaren zijn er veel media de revue gepasseerd voor video-opslag. Voor televisie zal VHS wel de bekendste en langst meegaande drager geweest zijn, voor camera waren er een heel pak meer:

  • VHS

  • Mini-VHS

  • Video 8

  • Hi 8

  • Mini dv

  • 8mm, Super 8

  • ...​

Op deze dragers staan natuurlijk nog een heel pak herinneringen die we liever niet verloren zien gaan. Bij Voorgoed in Opitter, een deelgemeente van Bree, kunt u terecht met al deze mooie momenten om er nieuw leven in te blazen door ze te digitaliseren. Zo zijn uw herinneringen klaar voor het digitale tijdperk. Naast video’s in Hi8 en Video 8 zet ik ook video’s op VHS om naar dvd. Ik digitaliseer ook andere soorten media. U kunt dus bijvoorbeeld ook een beroep op mij doen voor het digitaliseren van dia’s. Ook modernere mediadragers converteer ik voor u naar een digitaal formaat. Wilt u in plaats van Hi8 of Video 8 dvd’s laten converteren? Dat is ook geen enkel probleem.

Haal uw herinneringen letterlijk en figuurlijk op

Wilt u uw oude video’s op dragers als Hi8 of Video 8 zo snel mogelijk kunnen herbekijken? Bel me dan via 0477456185, e-mail me via bart@voorgoed.be of maak gerust gebruik van mijn handige contactformulier. We maken dan snel een afspraak om ze te digitaliseren. Vragen kunt u altijd stellen via de handige chatfunctie rechts onderaan het scherm, of kijk even bij de veelgestelde vragen. Hopelijk zie ik u en uw video’s snel!

"De herinnering is het parfum der ziel"
--George Sand--
bottom of page