top of page

VRAGEN

 • Wat kosten je diensten?
  Daarvoor verwijs ik je heel graag naar de "Prijzen" pagina. Bij grotere volumes of specifieke vragen contacteer je me best via bart@voorgoed.be, via het contactformulier onderaan elke pagina of je kan me bereiken op 0477456185.
 • Waar zijn jullie gelegen?
  Voorgoed ligt net buiten Bree in Opitter Molenstraat 7 3960 Opitter Route
 • Hoe breng ik mijn materiaal binnen?
  Je kan je materiaal rechtstreeks bij mij binnenbrengen in Bree. Je kan kan het in ons aflever en ophaalpunt in Gent binnenbrengen afhalen Met de post opsturen (ik maak je een verzend ticket, je verpakt het in een stevige doos, kleeft het etiket erop en brengt het binnen bij een postpunt.) Of in mate van mogelijk kan het ook opgehaald worden
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn materiaal terug heb?
  In 90% van alle gevallen bedraagt de verwerkingstijd van een bestelling twee tot vier weken. Bij zeer grote drukte / volume kan de verwerkingstijd eventueel langer zijn.
 • Op welke drager krijg ik mijn gedigitaliseerd materiaal terug?
  Uw gedigitaliseerde media worden volgens uw wensen en afhankelijk van de omvang van de data door ons opgeslagen op: USB-stick harde schijf of worden door ons ter beschikking gesteld via instant download. Daarnaast heeft u de mogelijkheid een eigen opslagmedium mee te sturen.
 • Zijn mijn gegevens veilig?
  Alle productiestappen zijn onderworpen aan de Europese wetgeving op het gebied van gegevensbescherming. Uw gegevens worden niet overgedragen aan externe servers en ook bij ons uitsluitend opgeslagen voor de afhandeling van uw bestelling en vervolgens gewist.
 • Waarom ik het best mijn herinneringen digitaliseer?
  Na gemiddeld 10 tot maximaal 40 jaar neemt de kwaliteit van het analoge materiaal. Dat proces kan ook bij deskundige opslag niet worden voorkomen. Digitalisering is de enige manier om analoge media op de lange termijn te redden en niet Voorgoed verloren gaat.
bottom of page